Jens Vegge Bjørck er død.

posted in: Uncategorized | 0

Jens Vegge Bjørck er død.

Det er med meget stor sorg jeg må meddele, at vores direktør Jens Vegge Bjørck er død. Han gik bort mandag d. 2. september 2019, efter kort tids sygdom.
Jens blev ansat i ATAX i 2010. Han vidste ikke meget om taxabranchen, men han havde alle de andre kvaliteter vi manglede, og vi var enige om at resten skulle han nok hurtigt få lært – og det gjorde han. Han fik hurtigt denne branche ind under huden, og kæmpede siden for altid at forbedre vognmændenes og branchens vilkår.
Vognmændene kunne på næsten alle tidspunkter kontakte Jens, hvis der var en situation der krævede akut hjælp. Han stod altid klar til at hjælpe – med stort og småt.
Han satte sit præg på alle mennesker han kom i kontakt med. Man blev altid mødt af et menneske, der besad en enorm empati, og det kom ofte til udtryk. Han havde altid tid til en snak – og altid med mennesket i centrum. Han var samtidig meget rummelig, og helt grundlæggende et ordentligt menneske.

Foreningens tab af direktør, og mit tab af en rigtig god ven, er intet i mod hvad familien gennemgår. Vores tanker går til dem i denne svære tid.
Æret være Jens Vegge Bjørcks minde.

Der er bisættelse fra Rødovre Kirke fredag den 13 september kl. 11.00.
Der er mindekomsammen efterfølgende på Strandvangsvej 47, Hvidovre.

På bestyrelsens vegne.

Gert Mark Bestyrelsesformand